Campioana handbalului masculin romanesc, HCM Constanta, a rezistat doar cateva minute in fata impunatoarei legiuni straine de la THW Kiel, elevii antrenorului Lucian Rasnita fiind spulberati in fata propriilor suporteri de puternica grupare germana,
Campioana handbalului masculin romanesc, HCM Constanta, a rezistat doar cateva minute in fata impunatoarei legiuni straine de la THW Kiel, elevii antrenorului Lucian Rasnita fiind spulberati in fata propriilor suporteri de puternica grupare germana, cu scorul de 28-37 (11-21), intr-un meci contand pentru etapa a III-a din grupa E a Ligii Campionilor. De altfel, la finalul partidei in care Dragicevic (9), Toma (7) si portarul Rudi Stanescu au incercat din rasputeri sa limiteze proportiile scorului, antrenorul Lucian Rasnita a recunoscut fair-play ca echipa germana este cu mult mai valoroasa. "Am intalnit o forta a handbalului european! Jucatorii de la Kiel au demonstrat ca au o foarte buna forta de atac si o aparare agresiva. Exista o evidenta diferenta de valoare intre jucatorii celor doua echipe. Din pacate, noi am avut numeroase ratari, numai in prima repriza am avut sapte ocazii de singur cu portarul, si le-am irosit copilareste. Parerea mea este ca jucatorii mei au fost apasati prea mult de miza jocului", a spus Rasnita, adaugand ca HCM pastreaza, insa, sanse de calificare in faza superioara. La finele acestei saptamani, in etapa a IV-a, HCM Constanta va juca, in deplasare, in compania formatiei daneze Svendborg TGI Gudme, pe care a invins-o, in tur, cu scorul de 33-28, rezultatul acestei intalniri putand fi decisiv pentru ocuparea locului secund in grupa E. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.