Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a adoptat si va adopta intotdeauna o atitudine impartiala fata de toti jucatorii din piata si va continua sa protejeze, prin toate actiunile sale, interesele utilizatorilor, a declarat, ieri
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC) a adoptat si va adopta intotdeauna o atitudine impartiala fata de toti jucatorii din piata si va continua sa protejeze, prin toate actiunile sale, interesele utilizatorilor, a declarat, ieri, presedintele ANRC, Dan Georgescu, mentionand ca este surprins de atacul declansat de RomTelecom. "In aceasta calitate, ANRC nu isi permite sa alimenteze un razboi al declaratiilor de presa sau sa intre intr-o disputa publica cu RomTelecom", a adaugat Georgescu.
El s-a aratat surprins de atacul declasat de RomTelecom cu privire la legislatia care reglementeaza domeniul telecomunicatiilor, in conditiile in care compania a inaintat, in urma cu cateva luni, o cerere de modificare a tarifelor, solicitare aprobata in totalitate, in mod justificat. "Astfel, ANRC a dat operatorului toate sansele de a conduce o politica comerciala eficienta. Ramane la latitudinea acestuia daca va valorifica aceste sanse intr-o piata concurentiala, unde castiga cel mai bun", a afirmat presedintele ANRC. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.