In aceasta seara, grupul Voua debuteaza in primul lor sitcom. Este vorba despre ""Baronii"", regizat de Dan Tudor, serial ce va putea fi urmarit de luni pana joi de la ora 22:00, la National TV. Coloana sonora ""Sunt un balcanic"" este asigurata

In aceasta seara, grupul Voua debuteaza in primul lor sitcom. Este vorba despre ""Baronii"", regizat de Dan
Tudor, serial ce va putea fi
urmarit de luni pana joi de la ora 22:00, la National TV. Coloana sonora ""Sunt un
balcanic"" este asigurata
de Holograf.

""Baronii"" este o reflectare acida la adresa societatii romanesti actuale, reprezentand la scara, e drept redusa, toate moravurile noilor imbogatiti si mai ales ale ""elitei"" politice dambovitene. In centrul actiunii se afla familia Carpanu, compusa din trei frati, care face legea dupa bunul plac in judetul Daramata. Traian Carpanu, Calin Carpanu si Nelu Carpanu, adica prefectul, primarul si presedintele filialei locale a partidului de opozitie, toti fosti securisti, aflati in rivalitate si mai ales intr-o permanenta lupta pentru putere.
PAS INAINTE. Dupa spusele lui Adrian Fetecau, ideea unui sitcom n-a venit din partea grupului, ci din partea National TV. ""Va spun sincer ca a fost dorinta postului. In aceasta vara, dupa aproape trei ani de colaborare intre grupul Voua si National TV, conducerea si-a exprimat dorinta de a face un pas, sper eu, inainte, cu realizarea unui serial, care sa fie difuzat de luni pana joi la 22:00"", ne-a declarat liderul grupului. Asa s-au pus bazele ""Baronilor"".
RIVALITATE. S-a pornit de la ideea ca, inainte de 1989, toti se intrebau cum traiesc potentatii zilei de la Ceausescu pana la activistii de partid. ""Asa ca ne-am pus si noi intrebarea urmatoare: «Oare, imbogatitii actuali, astia care conduc acum si fac si dreg, oare cum or fi traind?». Si ne-am gandit noi sa ducem aceasta lume in judetul Daramata. Personajele principale sunt trei frati, doi buni si unul vitreg, prefectul, primarul si presedintele filialei locale a partidului de opozitie. Chiar daca se afla intr-o permanenta rivalitate, atunci cand este vorba despre afaceri din care sa iasa bani sunt foarte uniti"", ne-a descoperit in cateva cuvinte Fetecau firul serialului. Si ca la orice sitcom care se respecta s-au investit nu mai putin de 100.000 de euro in decoruri. ""Fiecare familie are decorul ei: Traian are o «casa stil nava», Calin are problema motocicletelor si a jucarelelor, iar Nelu si Tase, tata si fiu, o familie strangatoare de opere de arta au o casuta cu foarte multe tablouri"", ne-a povestit Fetecau. Insa se stie foarte bine ca politica nu poate fi separata de femeile frumoase. Asa ca si in ""Baronii"" sunt trei gratii blonde: Mihaela Cocos, Luciana Popa si Andreea Andrei. Vor mai fi si alti invitati-surpriza, precum fostul campion mondial de box Leonard Doroftei care va boxa cu Marilena Chelaru.

DISTRIBUTIE ""BARONII""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.