Cantareata
Varsta: 65 de ani Celebra ""Diva desculta"", Cesária ...vora, se afla pentru a treia oara in Romania. Ea va sustine astazi, la ora 20:00, la Sala Polivalenta, un concert care face parte din turneul de promovare al celui
Cantareata
Varsta: 65 de ani Celebra ""Diva desculta"", Cesária ...vora, se afla pentru a treia oara in Romania. Ea va sustine astazi, la ora 20:00, la Sala Polivalenta, un concert care face parte din turneul de promovare al celui de-al zecelea album al sau intitulat ""Rogamar"". Cel mai recent material discografic al cantaretei originare din Capul Verde, aparut la trei ani dupa albumul castigator al unui Premiu Grammy - ""Voz da€™Amor"", contine 15 piese compuse de Cesária impreuna cu trupa ei, care o va acompania si la Bucuresti. Cesária ...vora a inceput sa cante prin baruri inca de la varsta de 16 ani. A cunoscut consacrarea internationala tarziu, la 47 de ani, cand a lansat primul sau album intitulat simbolic ""La diva aux pieds nuds"". Pentru un recital deosebit oferit publicului roman, Jurnalul National o declara pe regina neincoronata a stilului morna, Cesária ...vora, ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.