Succesul cu 2-1 in fata Farului, goluri Ionel Ganea si Claudiu Niculescu, respectiv Liviu Mihai, s-a conturat destul de greu. Asa cum se astepta tehnicianul dinamovist, Farul a venit sa incurce liderul Ligii 1 si sa intrerupa sirul de 10 victo

Succesul cu 2-1 in fata
Farului, goluri Ionel Ganea si Claudiu Niculescu, respectiv Liviu Mihai, s-a conturat destul de greu.

Asa cum se astepta tehnicianul dinamovist, Farul a venit sa incurce liderul Ligii 1 si sa intrerupa sirul de 10 victorii consecutive ale ""cainilor"". Tactica le-a iesit constantenilor doar pana la reusita de 2-1 a lui Claudiu Niculescu, dupa care au cazut fizic.
MERITAT. Lipsa spectatorilor a daunat jocului dinamovistilor. ""A fost foarte greu pentru noi fara suporteri si sper sa nu se mai intample asa ceva. Nici nu stiam ce se joaca, un meci amical, un antrenament. Ma ingrijoreaza accidentarea lui Ze Kalanga"", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Acesta a recunoscut ca Farul a fost o nuca tare: ""Am intalnit o echipa foarte motivata, care ne-a pus probleme. Dar am invins meritat, desi a fost greu. Ca sa glumesc putin, au bagat vapoarele in poarta"". Inainte de meci, fanii au intins pe gardul din dreptul galeriei un banner pe care era scris ""Dedicam a 11-a victorie unicului capitan, Catalin Haldan"". La final, jucatorii dinamovisti, in frunte cu Moti, Radu Stefan, Catalin Munteanu si Pascovici, au luat bannerul si l-au intins pe gazon, declarand ca sunt in asentimentul suporterilor.

LIGA 1 - ETAPA A 11-A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.