Stilian Petrov, capitanul nationalei bulgare, a decis sa se retraga din prima reprezentativa in urma unei dispute cu selectionerul Hristo Stoicikov. "Nu mai vreau sa joc in echipa nationala cat timp aceasta va fi condusa de Hristo Stoicikov. Decizia
Stilian Petrov, capitanul nationalei bulgare, a decis sa se retraga din prima reprezentativa in urma unei dispute cu selectionerul Hristo Stoicikov. "Nu mai vreau sa joc in echipa nationala cat timp aceasta va fi condusa de Hristo Stoicikov. Decizia mea este urmarea numeroaselor incidente care au avut loc dupa ce Stoicikov a fost numit in acest post", a precizat S. Petrov, mijlocasul de 27 de ani al echipei engleze Aston Villa. S. Petrov, ultimul capitan al Bulgariei, si-a anuntat retragerea joi, la o zi dupa victoria cu 1-0 obtinuta de nationala tarii sale in deplasare, cu Luxemburg, in cadrul Grupei G a preliminariilor Campionatului European din 2008, din care face parte si Romania. "Si eu am renuntat la echipa nationala, iar apoi am revenit. Stilian Petrov este un jucator important pentru echipa noastra, este chiar capitanul ei si va ramane capitan cat timp eu voi fi la conducerea tehnica", declarase joi Stoicikov. Stilian Petrov, care a evoluat de 66 de ori in reprezentativa Bulgariei, inscriind 7 goluri, s-a transferat in luna august la Aston Villa de la echipa scotiana Celtic Glasgow. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.