Teatrul Fara Frontiere si echipa tangaProject organizeaza, luni, 16 octombrie, si marti 17 octombrie, experimentul "Rahovanonstop", un atelier de teatru de 25 de ore nonstop, in scuarul din intersectia Caii Rahova cu Strada Sabinelor. Intregul proces
Teatrul Fara Frontiere si echipa tangaProject organizeaza, luni, 16 octombrie, si marti 17 octombrie, experimentul "Rahovanonstop", un atelier de teatru de 25 de ore nonstop, in scuarul din intersectia Caii Rahova cu Strada Sabinelor. Intregul proces artistic va fi deschis spre vizionare publicului incepand cu ora 20.00, in data de 16 octombrie.
Al treilea proiect din cadrul programului "Teatru Pentru Tineri in spatii neconventionale", lansat de Teatrul Fara Frontiere, este un eveniment-maraton care incepe de la punctul zero, cu documentare, lecturi, confectionare de decor si costume etc. Dramaturgii, regizorii, scenografii si actorii aleg cinci spatii exacte din perimetrul amintit, scriu texte la fata locului si lucreaza la viitorul spectacol, pornind de la povestile si locuitorii zonei Rahova-Uranus. Marti, la ora 20:00 se vor juca cele cinci spectacole.
Scuarul Bragadiru este situat pe linia de demarcatie intre centrul Bucurestiului si cartierul Rahova, zona aflata intr-un proces accelerat de transformare urbana.
"tangaProject" este un atelier de teatru al studentilor sectiei regie teatru, anul IV, UNATC, format din Miruna Dinu, Bogdan Georgescu, Vera Ion, Ioana Paun si David Schwartz. Teatrul Fara Frontiere e o organizatie independenta dedicata explorarii teatralitatii si publicului contemporan.
Partenerii evenimentului "Rahovanonstop" sunt "Ofensiva Generozitatii", Centrul International pentru Arta Contemporana-CIAC, Initiativa "VA URMA", British Council, DC Communication, AFCN, Desant Theatre, Beraria Beker Brau, UNATC, Primaria Capitalei si Politia Sectorului 5. (I. P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.