Deputatul conservator Renica Diaconescu a dat recent publicitatii o informare pe care presedintele PD Olt Marian Bobes ar fi trimis-o ministrului Vasile Blaga pentru a se lauda ca a convertit la PD doi directori pesedisti de institutii deconcentrate.
Deputatul conservator Renica Diaconescu a dat recent publicitatii o informare pe care presedintele PD Olt Marian Bobes ar fi trimis-o ministrului Vasile Blaga pentru a se lauda ca a convertit la PD doi directori pesedisti de institutii deconcentrate. ZIUA publica in facsimil documentul care a intrat in posesia deputatului PC. In conditiile in care "raportul" lui Bobes este veridic, situatia este grava, deoarece ar reprezenta dovada unei campanii a PD de atragere, prin orice fel de metode, a sefilor acestor institutii. "Urmare a adresei dumneavoastra prin care ne solicitati sa depunem toate eforturile pentru a-i determina pe directorii de Institutii Deconcentrate, membri ai PSD si care nu au fost schimbati din functie sa depuna adeziune de membru la PD, va facem cunoscut ca, directorii a doua institutii importante din judetul Olt au aderat in aceste zile la partidul nostru. Astfel dr. Adrian Popa, managerul Serviciului de Ambulanta Olt si doamna Silvia Draghici, director Casa Judeteana de Pensii Olt sunt acum membri ai Partidului Democrat", se arata in raportul adresat Secretariatului General al PD. Mai mult, Bobes il asigura pe secretarul general Blaga ca va depune toate eforturile pentru a face si alte achizitii pesediste. "Va asiguram ca vom depune in continuare toate eforturile pentru a-i atrage in randurile noastre pe membrii PSD care ocupa functii de conducere pe posturile ce revin prin Protocol Coalitiei, iar pana in 1.01.2007 peste 70% din acestea vor fi ocupate de PD, chiar daca acestia au fost in legislatura trecuta reprezentanti PSD", se finalizeaza raportul, intr-o maniera conspirativo-serviabila. Renica Diaconescu si-a manifestat convingerea ca o astfel de campanie a PD se desfasoara in intreaga tara. El a sustinut ca a intrat in posesia documentului cu cateva zile inainte ca cei doi pesedisti sa isi afirme adeziunea la PD. "Faptul ca cei doi chiar au intrat in PD ridica semne de intrebare", a spus el. Contactat telefonic, democratul Busoi a dezmintit ca ar fi emis un astfel de document pe care l-a catalogat drept o "facatura grosolana". (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.