Madonna a obtinut o decizie temporara din partea unui tribunal din Lilongwe, capitala administrativa a statului Malawi, prin care i se permite sa adopte un baietel in varsta de 13 luni, conform unor surse judiciare, transmite Mediafax. Stirea a fost
Madonna a obtinut o decizie temporara din partea unui tribunal din Lilongwe, capitala administrativa a statului Malawi, prin care i se permite sa adopte un baietel in varsta de 13 luni, conform unor surse judiciare, transmite Mediafax. Stirea a fost confirmata de Tom Ligowe, purtator de cuvant al Inaltei Curti din Lilongwe, la finalul unei audieri care a avut loc cu usile inchise. "Tribunalul se va reuni din nou pentru a clarifica toate conditiile necesare adoptiei", a adaugat acesta. Starul american, care se afla in Malawi de o saptamana pentru a vizita proiectele in beneficiul copiilor ramasi orfani din cauza maladiei SIDA, nu a fost prezent la audiere. Avocatul Madonnei, Alan Chinula, a explicat ca justitia a fixat un termen de 18 luni pentru a se definitiva procesul de adoptie. "Nu este vorba de o adoptie in sensul strict al cuvantului inainte ca acest termen de 18 luni sa se incheie, dar baietelul va putea calatori cu Madonna unde doreste aceasta, atata timp cat se va intoarce in Malawi" pentru decizia finala. Starul nu s-a exprimat direct asupra acestui subiect, dar directorul orfelinatului unde traieste baietelul a confirmat, miercuri, ca Madonna intentioneaza sa adopte un baietel pe nume David. Directorul a precizat ca baietelul a fost plasat in orfelinat in urma decesului mamei sale, la o saptamana de la nasterea acestuia. Tatal, Yohane Banda, in varsta de 32 de ani, analfabet, "nu poate sa-l creasca din cauza faptului ca este foarte sarac", a adaugat directorul. Madonna a finantat in Malawi, una dintre tarile cele mai sarace din Africa, proiecte in valoare de cinci milioane de dolari, printre care si un orfelinat situat la Mchinji, la 115 kilometri la est de Lilongwe. Cantareata americana traieste in majoritatea timpului la Londra, cu sotul ei, regizorul britanic Guy Ritchie, fiica sa Lourdes, in varsta de 10 ani, si fiul sau Rocco, in varsta de 6 ani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.