DINAMO - FARUL / Greu, dar raman in grafic Trupa lui Mircea Rednic a castigat si cea de-a 11-a etapa, mentinandu-si avansul de noua puncte in fata campioanei en-titre, Steaua. Ganea a deschis scorul in minutul 21, insa Liviu Mihai a egalat 14 minu

DINAMO - FARUL / Greu, dar raman in grafic
Trupa lui Mircea Rednic a castigat si cea de-a 11-a etapa, mentinandu-si avansul de noua puncte in fata campioanei en-titre, Steaua. Ganea a deschis scorul in minutul 21, insa Liviu Mihai a egalat 14 minute mai tarziu, dupa o insistenta a lui Gurita. Golul izbavitor a fost reusit in minutul 64, cand Claudiu Niculescu a punctat cu capul in urma unui corner. Pana la final, oaspetii au incercat egalare, dar n-au avut forta de a pune presiune pe careul ""cainilor.

Jiul - Pandurii / Florin Marin a demisionat
Dupa infrangerea echipei sale in fata Pandurilor, antrenorul gazdelor, Florin Marin, a demisionat. ""Imi asum vina pentru rezultatele slabe, dar nu pentru toate. Au fost mai multi factori care au dus la aceasta decizie. Domnul Simota a dorit sa mai raman, dar eu am considerat ca e mai bine sa-mi dau demisia"", a declarat ""Flocea"". Numele vehiculate pentru a prelua postul sunt cele ale lui Ionut Chirila si Aurel Sunda.
UTA - Urziceni / ""Fiara"" rapune ""Bursucul""
Instalat la carma echipei din Urziceni in urma cu aproximativ doua etape, Dan Petrescu se afla la cea de-a doua infrangere consecutiva. Dupa ce echipa sa a fost invinsa acasa de ""U"" Craiova, etapa trecuta, a fost randul echipei lui Lacatus sa-i administreze o noua infrangere. Autorul unicului gol al partidei, Bogdan
Apostu era fericit pentru reusita sa: ""Dedic golul echipei, dar si mie, pentru ca am reusit sa trec peste o perioada grea"".
Craiova - CeahlAul / ""Au inteles ca sunt olteni""
Dupa victoria la limita a Universitatii, tehnicianul craiovean Stefan Stoica s-a aratat foarte multumit de jocul elevilor sai: ""Au inteles ca sunt olteni, ca trebuie sa lupte pentru fiecare minge. Le-am spus acum cateva zile ca, daca nu-i doare, nu au cum sa castige. Costea s-a lovit, Parvu s-a lovit, asta inseamna ca au muncit"". Antrenorul nemtenilor, Ion Moldovan, a recunoscut superioritatea Craiovei, dar a spus ca un meci egal ar fi fost mai aproape de adevar.

ETAPA 11


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.