Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului romanesc tin capul de afis al acestui weekend plin de meciuri in cupele europene, cea mai importanta disputa fiind gazduita, azi, de la ora 20.15, de Constanta, unde campioana HCM va primi replica galo
Cele mai valoroase reprezentante ale handbalului romanesc tin capul de afis al acestui weekend plin de meciuri in cupele europene, cea mai importanta disputa fiind gazduita, azi, de la ora 20.15, de Constanta, unde campioana HCM va primi replica galonatei THW Kiel, cu o adevarata legiune straina formata din nemti, suedezi, danezi si austrieci, in derby-ul Grupei E din Liga Campionilor. Si cum ambele grupari au acumulat dupa doua meciuri punctaj maxim, o eventuala victorie a elevilor lui Lucian Rasnita ar fi un pas decisiv pentru calificarea in optimile de finala. Un alt meci extrem de interesant va avea loc, maine, la Budapesta, de la ora 19, campioana Rulmentul Brasov sustinand prima mansa a turului secund de calificare din Liga Campionilor impotriva puternicei grupari FTC Budapesta. Tot in acest weekend, Oltchim Ramnicu Valcea va juca pe teren propriu ambele meciuri cu belgienele de la DHW Antwerpen, in cadrul turului secund al Cupei Cupelor, iar HC Zalau va primi, duminica, de la ora 11, replica echipei DHC Slavia Praga, in prima mansa din turul secund al Cupei EHF. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.