Universitatea Craiova a bifat ieri cea de-a treia victorie de la revenirea in Liga I, oltenii invingand Ceahlaul cu 1-0 (0-0), gratie golului marcat de Florin Costea (a€™52). AVERTIZARE. La finalul partidei, patronul craiovenilor, Adria
Universitatea Craiova a bifat ieri cea de-a treia victorie de la revenirea in Liga I, oltenii invingand Ceahlaul cu 1-0 (0-0), gratie golului marcat de Florin Costea (a€™52).

AVERTIZARE. La finalul partidei, patronul craiovenilor, Adrian Mititelu, a afirmat ca este posibil ca Universitatea sa evolueze de anul viitor la Caracal. ""Poate multi au luat-o ca o gluma, dar am demarat deja discutiile cu primarul Gheorghe Anghel ca Universitatea sa joace aici din sezonul 2007-2008. Dansul este un mare suporter al Craiovei, iar in primavara am putea monta deja stalpii de nocturna"", a spus Mititelu. Legat de meci, finantatorul s-a aratat multumit: ""Am avut emotii mari, dar daca eram mai atenti puteam castiga la o diferenta mai mare. Oricum, crestem de la meci la meci si jocul echipei ne da sperante. Avem o medie de varsta de 21 de ani si repet ca Universitatea Craiova este echipa viitorului"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.