Muzician sarb
Varsta: 56 de ani Cunoscutul muzician Goran Bregovic a revenit in Romania cu doua evenimente importante. Primul este o stagiune extraordinara a spectacolului ""Karmen with a happy end"", o adaptare a celebrei opere ""Carmen""
Muzician sarb
Varsta: 56 de ani Cunoscutul muzician Goran Bregovic a revenit in Romania cu doua evenimente importante. Primul este o stagiune extraordinara a spectacolului ""Karmen with a happy end"", o adaptare a celebrei opere ""Carmen"" de Bizet, ale carei reprezentatii au loc la Palatul copiilor in zilele de 13 si 14 octombrie. Al doilea eveniment va avea loc maine seara, la Sala Palatului, unde Bregovi´c va sustine un recital alaturi de celebra Orchestra de Nunti si Inmormantari. Concertul, care sta la baza filmului ""Weddings and Funerals"", face parte din turneul mondial de promovare a ultimului sau album si va incheia perioada petrecuta de Bregovi´c in Romania. Pentru sustinerea celor doua proiecte de anvergura in fata publicului roman, Jurnalul National il declara pe Goran Bregovi´c ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.