Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto) a facut ieri, in Piata Obor, proba demagogiei, atacand de ochii lumii Alianta PNL-PD, desi la nivelul faptelor lucrurile stau cu totul altfel. Nu mai devreme de acum doua saptamani, Geoana a primit cu bratele de
Presedintele PSD, Mircea Geoana (foto) a facut ieri, in Piata Obor, proba demagogiei, atacand de ochii lumii Alianta PNL-PD, desi la nivelul faptelor lucrurile stau cu totul altfel. Nu mai devreme de acum doua saptamani, Geoana a primit cu bratele deschise propunerea lui Traian Basescu si implicit a partidului de suflet - PD - de a-l nominaliza pe George Maior in fruntea SRI. Aceasta miscare l-a costat pe liderul PSD increderea partidului, mai ales ca pesedistii au acuzat ca s-a inceput negocierea unei eventuale participari la guvernare a PSD.
Speriat insa de furia filialelor care i-au reprosat o apropiere de PD si un discurs diluat la adresa guvernarii, Geoana a repus in scena partea a doua a campaniei "Fapte si minciuni", bombardand tara cu fluturasi si brosuri antiguvernamentale. In fapt, liderul PSD nu a facut decat sa treaca in revista principalele neajunsuri ale guvernarii si sa atace nerespectarea promisiunilor acesteia fata de populatie. A vorbit despre probleme pensionarilor, despre carentele din proiectul de buget pe 2007, dar nu a avansat insa nici o solutie concreta de rezolvare a situatiei.
Geoana a acuzat nerespectarea promisiunilor si a venit tot cu o promisiune: PSD isi va prezenta propria oferta de guvernare la Consiliul National care se va desfasura pe 3 noiembrie la Targu Mures.
El i-a mobilizat in schimb pe pesedisti sa iasa in strada pentru a contesta "minciunile" PNL-PD iar toate organizatiile partidului au sustinut in tara, simultan, conferinte de presa similare celei sustinute de Geoana. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.