Aflat in vizita oficiala in Azerbaidjan, presedintele Traian Basescu (foto) a avut in program si o intalnire magulitoare cu profesorii si studentii Universitatii de Stat din Baku, de la care a primit titlul de Doctor Honoris Causa. Presedintele a

Aflat in vizita oficiala in Azerbaidjan, presedintele Traian Basescu (foto) a avut in program si o intalnire magulitoare cu profesorii si studentii Universitatii de Stat din Baku, de la care a primit titlul de Doctor Honoris Causa.

Presedintele a multumit, aratand ca primeste titlul cu mult respect, considerand ca se face o onoare poporului roman. Oficialii Universitatii au uitat insa sa-i dea si celebra toga pe care Basescu a solicitat-o cand a constatat din pozele altora ca lui ii lipseste. Basescu se poate lauda astfel cu al patrulea titlu Honoris Causa colectionat de la inceputul mandatului. La Seul, anul trecut, a primit din partea Universitatii Hankuk distinctia Doctor Honoris Causa in Stiinte Politice, pentru ca saptamana trecuta sa fie onorat si de Universitatea de Stat din Erevan (Armenia).

Franta ce mai ridica stacheta distinctiilor presedintelui, anul trecut el primind cea mai inalta distinctie acordata de o prestigioasa institutie pariziana, Centrul de Studii Diplomatice si Strategice, diploma Doctor Honoris Causa a Scolii de Inalte Studii Internationale, in semn de apreciere pentru activitatea sa politica. Basescu a primit nu doar diploma, dar, mult mai placut pentru el, ocazia de a vorbi despre tema sa preferata, Marea Neagra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.