LANSARE. In aceasta seara, de la ora 21:00, clubul El Commandante din Constanta ii are ca invitati pe hip-hop-perii de la Protest Urban. Motivul? Acestia isi lanseaza noul album ""I Cana€™t Find A Question To Survive The Answer"". Invitatii serii sunt: Avatar, DoDiez si A-Moral (Varna, Bulgaria). (R.G.)

STAND UP. Astazi si maine, de la ora 23:00, Caf... DeKO va avea doua reprezentatii de Stand Up comedy. Asta pentru ca se fac doi ani de stand up comedy cu cei patru performeri : Mihai B. Bobonete, Costel Bojog, Viorel Dragu si Claudiu Teohari. (R.G.)

CONCERT SILENT. Dupa un show reusit sustinut la Festivalul de Advertising Golden Drum din Portoroz (Slovenia), Silent Strike va concerta si pentru bucuresteni. Evenimentul va avea loc in aceasta seara, de la ora 21:00, la Orange Caf..., iar Silent va fi acompaniat de Ursu si Norbi. In plus, Silent are doi invitati de renume: Maria Radu si Yvat. (M.N)

Citeste si:

VIP PENTRU O NOAPTE. In acest week-end ProFM Brasov il aduce in premiera pe Axwell, cel mai sexy DJ din lume. Dupa ce a incins plajele din Miami, Ibitza si Manilla, Ax vine la Brasov. ProFM-ul va face un concurs in urma caruia castigatorul va avea parte de o seara VIP alaturi de Axwell. Inainte de a mixa in clubul Theatre, DJ-ul si castigatorul concursului vor merge cu limuzina prin oras, vor lua cina la un restaurant ""de fite"" si vor participa la un pool party cu fete frumoase si vedete. Hitul lui Axwell, ""Watch the sunrise"" a fost cea mai cantata piesa house pe radiourile din Romania anul trecut. DJ-ul are colaborari cu Usher, Moby, Bob Sinclair, Madonna. (R.G.)

KRISTAL. Astazi, de la ora 23.00, la clubul Kristal va avea loc un eveniment important: mixeaza pentru romani Pascal F.E.O.S (Pascal Dardoufas). Alaturi de el va mixa si Andre Galluzzi. De warm-up se va ocupa Raoul si proiectiile vor fi asigurate de Dreamrec. Intrarea este 20 RON, iar dupa miezul noptii 30 RON. (M.N)

& MORE