Dupa incasarile de 1,3 milioane de euro rezultate in urma vanzarii biletelor, Steaua este aproape de stabilirea unui nou record cu ocazia partidei de marti: cel al audientei la un meci al unei echipe romanesti de club.

Intalnirea de la Bucuresti cu cea mai galonata echipa din lume este asteptata cu larg interes de iubitorii fotbalului de pretutindeni. Acesta este reflectat in numarul mare de posturi tv, 50 de pe intreg mapamondul, care vor transmite in direct partida. Specialistii au estimat ca Steaua - Real va fi vizionat de aproximativ 150 de milioane de telespectatori din 100 de tari. Meciul va putea fi urmarit in direct pe trei continente, in tari precum Algeria, Belarus, Iran, SUA si Rusia.

INVITATI. Pentru ziua de marti, Pro TV a pregatit un program special dedicat evenimentului. De la ora 21:00 vor fi invitati in studio fostii internationali Gica Popescu si Gica Hagi, cel din urma fiind singurul jucator care a evoluat atat la Steaua, cat si la Real.

DORINTA. Presedintele lui Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat, intr-un interviu acordat cu ocazia implinirii a 100 de zile de cand este in functie, ca Liga Campionilor este competitia formatiei sale. ""Ce as alege daca ar fi sa castigam doar un trofeu dintre campionat, Cupa Spaniei si Liga Campionilor? Cu siguranta, Liga Campionilor. Real a cucerit noua trofee, mai multe decat oricine altcineva. O consideram competitia noastra si de aceea sper ca in luna mai, anul viitor, sa ridicam din nou cupa deasupra capului"".

Citeste si:

OFENSIVA. Presa spaniola de ieri scrie ca desfasurarea ultimelor antrenamente dovedeste clar ca tehnicianul Fabio Capello isi face o strategie cu Ronaldo si Ruud Van Nistelrooy in atac, aceasta urmand sa fie, foarte probabil, alcatuirea liniei ofensive si la meciul cu Steaua, de marti. Desi a inceput alergarile si ar putea juca la Bucuresti, cel mai probabil Reyes nu va fi fortat, prioritate avand derby-ul cu Barcelona de duminica viitoare. Din acelasi motiv ar putea fi menajat si Salgado.

Si-ar fi dorit sa aiba spectatori

PRECAUT. Pana la Real, Petre Marin se gandeste la CFR Cluj