Deputatul PC Renica Diaconescu (foto) a prezentat ieri un document semnat de presedintele PD Olt, Marian Bobes, in care ""raporta"" secretariatului general de la centru ca a racolat, asa cum i s-a cerut, doi directori din institutiile deconcentrate,
Deputatul PC Renica Diaconescu (foto) a prezentat ieri un document semnat de presedintele PD Olt, Marian Bobes, in care ""raporta"" secretariatului general de la centru ca a racolat, asa cum i s-a cerut, doi directori din institutiile deconcentrate, membri ai PSD.

""Urmare a adresei dumneavoastra prin care ne solicitati sa depunem toate eforturile pentru a-i determina pe directorii din institutiile deconcentrate, membrii ai PSD, si care nu au fost schimbati din functie sa depuna adeziune de membru la PD, va facem cunoscut ca directorii a doua institutii importante din judetul Olt au aderat in aceste zile la partidul nostru"", se arata in adresa respectiva. Cele doua persoane racolate sunt managerul Serviciului de Ambulanta Olt si directorul Casei Judetene de Pensii Olt. Semnatarul documentului isi asigura superiorii de la centru ca va ""depune toate eforturile"" pentru a-i atrage in randurile PD pe membrii PSD ce ocupa functii de conducere pe posturile ce revin prin protocolul Coalitiei, iar pana la 1 ianuarie 2007 peste 70% din acestea vor fi ocupate de reprezentantii PD, chiar daca acestia au fost in legislatura trecuta reprezentanti PSD. ""Vrem sa tragem un semnal de alarma cu privire la anumite practici ale PD"", a declarat deputatul conservator. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.