Arpad Paszkany, finantatorul lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca Dorinel Munteanu va trebuie sa plateasca 300.000 de euro catre gruparea ardeleana, din care 200.000 reprezinta clauza de reziliere a contractului de antrenor, iar 100.000 reprezinta amenda
Arpad Paszkany, finantatorul lui CFR Cluj, a anuntat ieri ca Dorinel Munteanu va trebuie sa plateasca 300.000 de euro catre gruparea ardeleana, din care 200.000 reprezinta clauza de reziliere a contractului de antrenor, iar 100.000 reprezinta amenda pentru ca si-a incalcat contractul de jucator. "Dorinel a luat toti banii de la noi. El si-a incasat ultima rata din contract si, daca ar fi sa calculez pe luni, a primit bani si pentru urmatoarele. Clauza din contract trebuie achitata", a spus Paszkany. Acesta nu s-a oprit aici si i-a jignit, in "Ziua de Cluj", atat pe Dorinel, cat si pe Cornel Penescu, principalul actionar al lui FC Arges. "Stiti ca lui Dorinel i se spune <<Piticul>>? Ei, Penescu este si mai mic decat Dorinel! Cei doi <<pitici>> nu pot face smecherii si sa-si bata joc de noi!", a rabufnit Paszkany. Patronul clujenilor a mai spus ca va merge mai departe daca nu va avea castig de cauza la comisiile federale. "Daca nu vom avea castig de cauza la LPF si FRF, in urma memoriului pe care l-am depus, ii vom reclama la UEFA. Vom cere si o amenda de 100.000 de euro, potrivit Regulamentului de Ordine Interioara, regulament ce a fost aprobat de LPF. Ceea ce a facut Dorinel este bataie de joc fata de colegi, fata de conducatori, fata de club, fata de suporteri si fata de fotbalul din Romania", a spus Paszkany. Dorinel Munteanu a plecat de la CFR Cluj dupa partida cu FC Vaslui, din etapa a 10-a, scor 2-2, motivand ca este nemultumit de atitudinea conducatorilor, care au incercat sa-si impuna punctul de vedere in treburile echipei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.