Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat pentru editia de ieri a cotidianului local "Editie Speciala", al carui proprietar este, ca Stadionul "Ion Oblemenco" a fost omologat fara a indeplini toate cerintele impuse de catre FRF si L
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, a declarat pentru editia de ieri a cotidianului local "Editie Speciala", al carui proprietar este, ca Stadionul "Ion Oblemenco" a fost omologat fara a indeplini toate cerintele impuse de catre FRF si LPF. Mititelu a facut aceasta afirmatie in legatura cu posibilitatea ca echipa nationala sa dispute meciuri la Craiova. "Mircea Sandu ne-a bagat si pe noi pe lista, dar daca vine aici si vede, ne taie imediat! Unde sa joace Nationala? Daca ploua, ce sa facem, sa jucam polo? Tunelul sta sa cada, gradenele la tribune se prabusesc, Doamne fereste de o tragedie! Va spun eu, acest stadion cu greu a putut fi omologat si pentru Liga I. A fost omologat cu inima si cu sufletul, nu puteau cei de la federatie sa nu omologheze stadionul ce a deschis drumul fotbalului romanesc spre performanta", a declarat Mititelu. Acesta a tinut sa acuze si autoritatile locale de faptul ca nu sunt interesate de soarta echipei. "Craiova nu mai este capitala fotbalului romanesc, va fi capitala fantanilor arteziene! Respectul pentru <<Ion Oblemenco>> din partea actualului edil-sef este zero", a spus Mititelu, care considera ca "functia de patron la Universitatea este functia suprema in Oltenia, este mai importanta decat cea de primar sau de prefect!". In schimb, patronul Universitatii a laudat autoritatile din Caracal pentru ca Stadionul "Parc", pe care alb-albastrii vor juca urmatoarele doua meciuri de acasa in Liga I, sa poata fi omolgat. "Cei de la Caracal merita tot respectul. Primarul de acolo este un om deosebit, a facut minuni in 10 zile. Speram ca orasul Caracal sa poarte noroc Universitatii", a declarat Mititelu, care a comentat si posibilitatea ca echipa sa sa se mute din sezonul viitor la Caracal: "Nu ma mut de drag la Caracal, insa mergem unde gasim si noi un loc caldut. Daca la Craiova nu se mai poate, asta e!". Mititelu a raspuns si acuzatiilor aduse de oficialii Ceahlaului, care nu au fost de acord ca meciul din etapa a 11-a sa se joace la Caracal. "Ce sa vorbim de Gheorghe Stefan? El e primar, de ce il bagam pe el la fotbal? Universitatea nici macar nu a avut obligatia de a juca in afara Craiovei. Daca stadioanele lui Extensiv sau Electro erau omologate, puteam disputa meciurile chiar la Craiova, cu spectatori. Asta este sansa Craiovei, este la fel de iubita peste tot in Oltenia", a spus Mititelu. Patronul oltenilor a tinut si sa dezminta eventuala trecere a portarului Bornescu la Steaua, poate chiar la schimb cu Bostina, stelistul dorit de Mititelu. "Nici Bornescu si nici un alt alb-albastru nu va ajunge la echipele din Bucuresti. Cand o face plopu' pere si protapul micsunele, atunci va pleca Bornescu la Steaua! Eu am spus ca nu va pleca nici un jucator cat voi fi eu patron aici", a precizat Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.