Stilian Petrov si-a anuntat retragerea din reprezentativa Bulgariei la finalul meciului castigat doar cu 1-0 in Luxemburg. Mijlocasul, care era si capitanul selectionatei pregatite de Hristo Stoicikov, i-a adunat pe jucatori in vestiar la finalul par

Stilian Petrov si-a anuntat retragerea din reprezentativa Bulgariei la finalul meciului castigat doar cu 1-0 in Luxemburg. Mijlocasul, care era si capitanul selectionatei pregatite de Hristo Stoicikov, i-a adunat pe jucatori in vestiar la finalul partidei si le-a comunicat decizia sa.

Jucatorul lui Aston Villa nu a facut publice motivele renuntarii sale, insa a precizat ca va sustine maine o conferinta de presa in care va oferi si explicatiile de rigoare. Stilian Petrov, in varsta de numai 27 de ani, a adunat 65 de selectii in nationala, pentru care a inscris de sapte ori. ""Ne-am atins obiectivele, dar va trebui sa tragem o concluzie dupa acest meci si sa progresam in urmatoarele jocuri"", a spus Stoicikov dupa meciul din Luxemburg.

GRUPA G


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.