Directorul sportiv de la AS Roma, Daniele Prade, a declarat ca gruparea capitolina ii va prelungi contractul fundasului roman Cristian Chivu pana la Craciun, vacanta dinaintea sfarsitului de an fiind o buna ocazie pentru incheierea acordurilor, infor
Directorul sportiv de la AS Roma, Daniele Prade, a declarat ca gruparea capitolina ii va prelungi contractul fundasului roman Cristian Chivu pana la Craciun, vacanta dinaintea sfarsitului de an fiind o buna ocazie pentru incheierea acordurilor, informeaza "Il Romanista." "Vom semna inainte de Craciun. Acum ne asteapta o perioada foarte grea, cu meciuri la fiecare trei zile, si nu ne putem gandi decat la ce va fi in teren. Este timp si pentru reinnoirea contractelor, iar vacanta de Craciun ar putea fi o buna ocazie pentru a rezolva aceasta situatie, astfel incat sa fim cu totii mai linistiti. Oricum, nu vor fi probleme", a spus Prade. Cristian Chivu, care a primit marti seara premiul "Provincia Capitale" pentru contributia ca jucator si ca om la promovarea valorilor sportului, a declarat ca s-a saturat sa discute despre situatia sa, de fiecare data cand se apropie perioada de mercato. "Nu am primit nici o oferta, nu am spus niciodata ca plec. Nu stiu de ce de fiecare data cand se apropie mercato apar astfel de discutii, eu stiu doar ca acum negociez prelungirea contractului. Vom vedea cum se va incheia", a spus Chivu. Fundasul de la AS Roma a dezmintit, de asemenea, informatiile potrivit carora ar fi raspuns convocarii la echipa nationala fara acordul gruparii italiene. "Nu stiu de unde au aparut aceste informatii. Am citit ca as fi facut de capul meu. Nu este adevarat: am fost in permanenta in contact cu cei de la AS Roma, si nu mi s-a interzis sa merg", a spus Chivu.
Referitor la premiul ce i s-a acordat, Chivu a spus: "Sunt mandru sa primesc aceasta recunoastere a tot ceea ce am facut, nu numai ca jucator, ci si ca om. Am petrecut trei ani minunati la AS Roma, si am spus intotdeauna ca Roma este un oras deosebit, ca ma simt bine aici. Ma simt dator Romei, echipei si suporterilor". La randul sau, Andrea Pretti, reprezentantul lui Chivu in Italia, a precizat ca romanul nu a primit nici o alta oferta concreta. "S-a vorbit de Real Madrid, dar nu am fost contactati oficial. Chivu are mari sanse de a ramane la Roma", a spus Pretti.
Contractul lui Chivu cu AS Roma expira in vara lui 2008, iar noua intelegere urmeaza sa-l lege pe roman de gruparea ros-galbena pana in 2011. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.