Antrenorul lui Besiktas Istanbul, adversara ""cainilor"" in Grupa B a Cupei UEFA, este catalogat drept cel mai putin pregatit tehnician al ""vulturilor"" din 1987 incoace, rezultatele obtinute fiind considerate sub asteptari. Cotidianul Fotoma

Antrenorul lui Besiktas Istanbul, adversara ""cainilor"" in Grupa B a Cupei UEFA, este catalogat drept cel mai putin pregatit tehnician al ""vulturilor"" din 1987 incoace, rezultatele obtinute fiind considerate sub asteptari.

Cotidianul Fotomac l-a desfiintat pe antrenorul lui Besiktas Istanbul, Jean Tigana, care a preluat conducerea tehnica a viitoarei adversare a dinamovistilor din Grupa B a Cupei UEFA de aproape un an.

NEGATIV. Conform sursei amintite, fostul international francez are un palmares departe de cerintele conducerii si suporterilor, din 31 de meciuri reusind 14 victorii, sapte rezultate de egalitate si zece infrangeri. O medie de 1,58 puncte, una considerata negativa la un club galonat cum este Besiktas. ""Tigana a pierdut 44 de puncte. Este cel mai slab antrenor care a fost la Besiktas din 1987 pana in prezent, de cand
s-a trecut la sistemul cu trei puncte la victorie"", a scris Fotomac. De cand se afla la conducerea ""vulturilor"", Jean Tigana a ratat titlul, dupa o evolutie slaba in campionat, ocupand doar locul 3, prins pe final. In schimb, francezul a adus Cupa si Supercupa Turciei. Printre antrenorii din ultimii 20 de ani ai lui Besiktas sunt amintiti Christoph Daum, Benjamin Toshack, Hans Peter Briegel si Mircea Lucescu, romanul reusind sa castige un titlu.

INFATUARE. In schimb, Michael Skibbe, antrenorul lui Bayer Leverkusen, o alta adversara a ""cainilor"", ignora total gruparea din Stefan cel Mare. ""Echipele care vor invinge pe teren propriu se vor califica. Consider ca mai departe vor merge Bayer Leverkusen, Besiktas si Tottenham"", a declarat Skibbe.

DONATIE DE LA ""CAINI""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.