Antrenorul gruparii aradene a fost legitimat marti, iar ieri a efectuat si vizita medicala. Lacatus se intoarce in prima liga dupa sase ani, ultima oara jucand pentru FC National, in sezonul 1999-2000. Simbolul Stelei a renuntat in urma cu un

Antrenorul gruparii aradene a fost legitimat marti, iar ieri a efectuat si vizita medicala. Lacatus se intoarce
in prima liga dupa sase ani, ultima oara jucand pentru FC National, in sezonul 1999-2000.

Simbolul Stelei a renuntat in urma cu un an la functia de presedinte al gruparii din Ghencea. ""Nu-mi place sa stau intr-un birou, prefer sa antrenez"", spunea ""Fiara"". La inceputul acestui sezon, a preluat conducerea tehnica a echipei UTA, iar de marti a redevenit si jucator activ.

MODESTIE. ""Totul este in regula cu Marius Lacatus, a fost legitimat marti la pranz. Contractul de munca este valabil, iar din punct de vedere medical este OK"", a declarat vicepresedintele LPF, Valentin Alexandru. Referitor la acest aspect, tehnicianul aradenilor, care s-a intors cu echipa dintr-un cantonament efectuat la Baile Felix, a declarat: ""M-am gandit mult si am decis sa revin ca jucator. Stiu ca am o varsta, dar sunt pregatit. Insa, sa nu creada nimeni ca daca intru eu pe teren, UTA va castiga campionatul. Voi juca numai cand voi crede eu de cuviinta"". Marius Lacatus are 42 de ani, iar cariera sa se confunda aproape in totalitate cu cea a clubului Steaua, fiind cel mai galonat fotbalist roman din toate timpurile. De-a lungul carierei a mai evoluat la FC Brasov, Fiorentina, Real Oviedo, iar ultima oara a jucat pentru FC National, in sezonul 1999-2000, cand era antrenor-jucator al gruparii din Cotroceni. ""Fiara"" ar putea reaparea pe prima scena sambata, cand UTA va intalni pe teren propriu pe Unirea Urziceni. ""Este un meci foarte important pentru noi. Trebuie sa castigam. Iar jucatorii sper sa inteleaga ca intra pe teren doar pentru victorie"", a declarat Lacatus, referitor la partida cu gruparea ialomiteana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.