Astazi, la Casa Fotbalului, va avea loc tragerea la sorti a 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei, faza din care intra in competitie si echipele din Liga I. Cele 32 de participante au fost repartizate in trei urne valorice, in functie de liga si de
Astazi, la Casa Fotbalului, va avea loc tragerea la sorti a 16-imilor de finala ale Cupei Romaniei, faza din care intra in competitie si echipele din Liga I. Cele 32 de participante au fost repartizate in trei urne valorice, in functie de liga si de locul ocupat in sezonul precedent. Astfel, din urna A fac parte echipele din Liga I clasate pe locurile 1-6 in campionatul editiei precedente, respectiv Steaua, Rapid, Dinamo, CFR Cluj, FC National si FC Farul. In urna B au fost asezate celelalte 12 echipe din Liga I participante in campionatul editiei in curs, respectiv "Poli" Timisoara, Otelul, Politehnica Iasi, Gloria Bistrita, FC Arges, Jiul Petrosani, FC Vaslui, Pandurii Tg. Jiu, Ceahlaul, Univ. Craiova, UTA si Unirea Urziceni. In urna C au fost repartizate cele 14 echipe din categorii inferioare calificate in urma fazelor precedente, respectiv FCM II Bacau, FCM Bacau, FC Farul II Constanta, CS Otopeni, FC Caracal, Forex Brasov, Juventus Bucuresti, Gloria Buzau, CSM Rm. Valcea, "Poli" II Timisoara, Corvinul Hunedoara, Apulum Alba Iulia, U Cluj-Napoca si Somesul Satu Mare. La tragerea la sorti se imperecheaza echipe din urna A cu echipe din urna C (sase meciuri) si, in continuare, echipe din urna B cu echipe din urna C (opt meciuri). Cele patru echipe ramase in urna B se imperecheaza intre ele, echipele organizatoare fiind stabilite prin tragere la sorti. Meciurile din 16-imile de finala se vor disputa in zilele de 24 si 25 octombrie. Finala se va disputa la Timisoara, iar castigatoarea trofeului va primi 100.000 de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.