Conducerea Organizatiei PNL Sector 2 a decis ieri excluderea din partid a fostului presedinte PNL Theodor Stolojan cu 9 voturi "pentru" si unul "impotriva". "Este cea mai igienica solutie", a declarat pentru Realitatea TV, liderul deputatilor liberal
Conducerea Organizatiei PNL Sector 2 a decis ieri excluderea din partid a fostului presedinte PNL Theodor Stolojan cu 9 voturi "pentru" si unul "impotriva". "Este cea mai igienica solutie", a declarat pentru Realitatea TV, liderul deputatilor liberali, Crin Antonescu. Surse liberale ne-au precizat ca de aceeasi soarta va avea parte, in cursul saptamanii viitoare, si celalalt "proscris" de marca din PNL, Valeriu Stoica. "Nu ma surprinde decizia, este decizia lor. Nu vreau sa fac comentarii", a spus Stolojan. El a apreciat, insa, ca decizia a fost dictata de actuala conducere centrala a partidului, "dupa presiunile care s-au facut din partea premierului si a grupului din jurul acestuia". "S-au grabit inainte de actiunea noastra de duminica", a adaugat el, precizand ca planul legat de lansarea platformei liberale nu se va modifica. Si Valeriu Stoica si-a manifestat nemultumirea: "Este o grava greseala sa excluzi din partid unul dintre cei mai importanti presedinti post-decembristi. Cei care conduc astazi PNL nu mai sunt liberali.", a spus Stoica. Tot ieri, fostul senator liberal Radu F. Alexandru a declarat, conform NewsIn, ca a aflat de excluderea sa din PNL, filiala sectorului 1, insa nu a fost inca instiintat oficial despre acest lucru. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.