Mijlocasul armean Artavazd Karamian a declarat ca nu stie daca va mai ramane in Giulesti. Contractul acestuia expira in luna decembrie a acestui an, jucatorul spunand ca nu ar refuza o oferta de la echipele rivale. Primul meci al etapei a 11-a a

Mijlocasul armean Artavazd Karamian a declarat ca nu stie daca va mai ramane in Giulesti. Contractul acestuia expira in luna decembrie a acestui an, jucatorul spunand ca nu ar refuza o oferta de la echipele rivale.

Primul meci al etapei a 11-a a Ligii 1 se va desfasura astazi cu incepere de la ora 20:00 intre Rapid si Gloria Bistrita. Partida, care va fi televizata de National TV, va fi arbitrata la centru de Silviu Bogdan, ajutat de asistentii Ionel Popa si Bela Szoke. Meciul din Giulesti se va desfasura cu portile inchise, dupa incidentele in care au fost implicati fanii rapidisti in partida cu Dinamo din etapa trecuta.

PIERDERE. Mijlocasul Artavazd Karamian a declarat ca nu stie daca va mai ramane la Rapid si ar fi dispus sa evolueze in viitor chiar si la marile rivale, Steaua sau Dinamo. ""Am cateva oferte si le voi analiza. Daca voi primi oferte din Ghencea sau din Stefan cel Mare, ma voi gandi, voi analiza foarte bine si, daca voi hotari sa plec, voi pleca"", a spus Karamian. Portarul Danut Coman a spus ca a fost deranjat de faptul ca a fost bombardat cu brichete si cu pietre in timpul meciului cu Belarus. ""Eu n-am spus ca nu voi mai juca in Ghencea, ci doar ca nu-mi doresc sa mai evoluez acolo. Ar fi ultimul stadion pe care as vrea sa joc un meci de fotbal. Dar alegerea stadionului nu depinde de mine"", a spus Coman. Acesta a mai adaugat ca este multumit de salariul pe care-l primeste in Giulesti si ca nu are nevoie de o marire de contract: ""Oricum, dupa rezultatele pe care le-am obtinut, ar trebui sa mareasca contractele intregului lot de jucatori"". Fostul presedinte executiv al gruparii de sub Podul Grant, Dinu Gheorghe, a spus ca nu va mai fi suporterul Rapidului. ""Sunt foarte dezamagit de ceea ce s-a intamplat in Giulesti. Am plecat cu un gust amar. Initial am dorit sa raman consilier in umbra echipei, dar nu imi mai doresc nici asta. Pot sa spun ca nu voi mai fi nici suporterul acestei echipe si nici nu voi mai fi prezent pe stadion.""

MAFTEI. Capitanul echipei, Vasile Maftei, si-a prelungit contractul cu alb-visiniii, pana in anul 2010, a anuntat George Copos. Conform unor surse din interiorul gruparii giulestene, Maftei va castiga putin peste 100.000 de euro pe sezon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.