Brazilianul a facut un meci mare marti seara in fata Ecuadorului, in incercarea de a-l convinge pe Fabio Capello ca merita un loc in primul unsprezece al Realului. Daca demersul sau a avut succes, stelistii vor avea o grija in plus Brazilia a in

Brazilianul a facut un meci mare marti seara in fata Ecuadorului, in incercarea de a-l convinge pe Fabio Capello ca merita un loc in primul unsprezece al Realului. Daca demersul sau a avut succes, stelistii vor avea o grija in plus

Brazilia a invins cu 2-1 reprezentativa Ecuadorului, intr-un meci amical in totalitate sud-american, disputat insa in Suedia, locul unde, in 1958, Garrincha si Pele cucereau lumea. Seara n-a inceput prea bine pentru selectionata ""auriverde"", care a indreptat totusi lucrurile pe parcurs. Felix Borja a deschis scorul in minutul 23, insa bucuria ecuadorineilor n-a durat prea mult. Cateva minute mai tarziu, Valencia a fost eliminat dupa ce l-a lovit cu cotul pe brazilianul Dudu. Fred (a€™44) si Kaka (a€™74) au adus victoria Selecao pe stadionul Rasunda din Stockholm.

ASUL DIN MANECA. Cel mai bun om al echipei lui Carlos Dunga a fost insa Robinho. Pentru ca nu are asigurat postul de titular la Real Madrid, brazilianul se ""razbuna"" la echipa nationala. De cate ori a fost convocat dupa Mondialul din Germania, Robinho a reusit partide remarcabile. Astfel, sud-americanul si-ar putea gasi in sfarsit un loc in primul unsprezece al formatiei lui Fabio Capello, mai ales ca Reyes este accidentat. Iar o eventuala prezenta a brazilianului in echipa contra Stelei nu ar fi o veste tocmai buna pentru ""ros-albastri"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.