Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ardelean ca presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, care a numit formatia clujeana "echipa ungureasca", are un comportament xenofob care il descali
Presedintele executiv al lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ardelean ca presedintele CA al FC Steaua, Gigi Becali, care a numit formatia clujeana "echipa ungureasca", are un comportament xenofob care il descalifica total. "Am vazut declaratiile lui Gigi Becali in presa, ca suntem echipa ungurilor. Cineva care judeca asa in secolul XXI si care mai si vrea sa ajunga presedintele Romaniei cred ca e un mare semn de intrebare asupra lui Gigi Becali", a spus Muresan.
Oficialul clujean a mentionat ca nu vrea sa se justifice "deoarece nu este cazul", dar ca la Cluj nu este "o echipa de unguri". "E drept, l-am angajat acum pe Muzsnay ca antrenor secund, dar nu pe criteriul acesta, ci pentru ca este un profesionist. Mai mult, am angajat nu de mult la club, de exemplu, ca personal administrativ, 11 rromi si sunt foarte multumit de ei. Pentru mine, nu are importanta etnia, conteaza doar omul", a comentat Muresan. Acesta a vorbit si despre partida Steaua - CFR Cluj, care va avea loc vineri, de la ora 20, cu portile inchise, in etapa a 11-a a Ligii I. "Noi ne-am vandut scump pielea mereu cu Steaua. Am reusit si sa mai obtinem o victorie contestata de Steaua, am mai si pierdut greu cu 0-1, 0-2, cu probleme de arbitraj care au avantajat pe Steaua la un moment dat. Au fost meciuri tensionate care s-au jucat in teren si e foarte important acest lucru", a spus Muresan, care a adaugat ca va tine cu Steaua in partida cu Real Madrid, programata la 17 octombrie la Bucuresti, in etapa a 3-a a grupei E a Ligii Campionilor. "Steaua este o echipa buna, dar deocamdata Dinamo este mai in forma. In momentul actual, Dinamo este mai buna decat Steaua, dar in meciul cu Real voi tine in mod neconditionat cu Steaua", a spus Muresan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.