Un sot gelos, care stia ca sotia sa avea o alergie puternica la cauciuc, a incercat s-o omoare cu o manusa de latex, relateaza Daily Mirror, citata de Mediafax. Henson, in varsta de 39 de ani, inarmat cu doua cutite si noua manusi, a intrat prin efra
Un sot gelos, care stia ca sotia sa avea o alergie puternica la cauciuc, a incercat s-o omoare cu o manusa de latex, relateaza Daily Mirror, citata de Mediafax. Henson, in varsta de 39 de ani, inarmat cu doua cutite si noua manusi, a intrat prin efractie in fostul lor camin si si-a asteptat sotia sa apara, dupa ce se presupune ca a incercat sa o gazeze, lasand aragazul deschis. Cand s-a trezit si a incercat sa iasa din casa, sotul ei a prins-o pe Allison de par si i-a bagat o manusa in gura, spunandu-i ca va muri in urmatoarele patru minute. Actualul partener al lui Allison, Michael Phelp, a incercat sa intervina, dar Henson l-ar fi injunghiat de patru ori in picior, rani care au necesitat 35 de copci. Pana a venit medicul, lui Allison i-au aparut ulceratii atat pe buze, cat si in cavitatea bucala. "Henson cunostea foarte bine alergia mea la cauciuc. Stia ca port o alarma medicala in caz de alergie si stia unde imi tin tabletele", a declarat Allison in tribunal. Se presupune ca Henson, din Wisconsin, Statele Unite ale Americii, era gelos pe Allison pentru ca si-a schimbat numele de familie cu cel al actualului sau partener, desi cei doi, care s-au intalnit pe Internet, pe un forum de discutii pentru sado-masochisti, erau inca casatoriti legal. Henson s-a intors in America in martie si a continuat sa-si atace sotia si casa in care au stat impreuna inainte de despartire. "Eram furioasa si speriata. Era cea mai putin dorita persoana in casa. M-a luat de par si mi-a bagat rapid in gura o manusa de latex", a explicat Allison. Allison a adaugat ca, in mail-urile pe care si le trimiteau, Henson i-a cerut sa ii vorbeasca cu "stapane". Ii trimitea zgarzi cu lacat pe care sa le poarte si o batea frecvent, refuzand sa inceteze cu actiunile sado-masochiste, atunci cand il ruga. Henson a negat atat faptul ca a incercat s-o omoare prin administrarea unor chimicale toxice pentru ea, cat si infractiunile de intrare prin efractie si ranirea intentionata. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.