Guvernul va dezbate, in sedinta de astazi, pachetul de legi privind siguranta nationala, transmite NewsIn, citand surse din Alianta. Proiectele, care reglementeaza inclusiv organizarea si funtionarea serviciilor de informatii, au constituit subiect d
Guvernul va dezbate, in sedinta de astazi, pachetul de legi privind siguranta nationala, transmite NewsIn, citand surse din Alianta. Proiectele, care reglementeaza inclusiv organizarea si funtionarea serviciilor de informatii, au constituit subiect de disputa, la inceput, intre PNL si presedintele Traian Basescu, apoi intre liberalii din Guvern si ministrul PD de Interne, Vasile Blaga.
La sfarsitul lunii august, Marius Oprea si Radu Stroe, reprezentanti ai PNL, au prezentat forma finala a proiectelor, modificate substantial fata de pachetul plecat de la Cotroceni. Ce doi liberali au promis atunci ca, in cateva zile, proiectele vor intra in dezbaterea Guvernului, insa de aproape o luna si jumatate textele parcurg diverse stadii de avizare. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.