Doi tineri din Orastie sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce au incercat sa vanda cocaina unui politist sub acoperire. Seful Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Hunedoara, subcomisarul Laurentiu Blajan
Doi tineri din Orastie sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc, dupa ce au incercat sa vanda cocaina unui politist sub acoperire. Seful Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Hunedoara, subcomisarul Laurentiu Blajan, a declarat ca cei doi au fost prinsi in flagrant, la Simeria, in timp ce incercau sa vanda 2,4 grame de cocaina unui politist sub acoperire. Initial, tinerii au cerut 120 de euro pentru 2,4 grame de cocaina, insa pana la urma s-au "inteles" la 2,5 milioane de lei vechi. Asupra celor doi a mai fost gasita o doza ambalata intr-o punga din material plastic, sigilata la un capat prin ardere, care continea o pulbere alba, cu aspect de cocaina. Substanta nu a fost insa expertizata. De asemenea, in urma perchezitiei facute in locuinta unuia dintre tineri, Vasile B., in gradina din spatele casei au fost descoperite mai multe plante de canabis. "Cultura a fost distrusa, rezultand aproximativ 1,8 kilograme de masa vegetala verde. In urma uscarii, din aceasta cantitate ar rezulta aproape 400 grame marijuana, ce putea fi folosita la confectionarea a peste 800 de tigari. Pe piata neagra, aceste tigari se vand cu sume cuprinse intre 15-20 de lei/bucata", a declarat seful SCCO Hunedoara.
Unul dintre tineri, Titi C., a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru procurare si punere in vanzare, fara drept, de droguri de mare risc. Celelalalt barbat, Vasile B., este cercetat in stare de liberate pentru aceleasi infractiuni. In timpul anchetei, cei doi le-au declarat politistilor ca au primit stupefiantele din Spania, intr-un colet cu haine trimis de o cunostinta. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.