Federatia Engleza de Fotbal va depune o plangere la UEFA, dupa ce fotbalistii Anton Ferdinand si Micah Richards au afirmat ca au fost tinta insultelor rasiste la meciul de tineret Germania - Anglia, scor 0-2, din barajul pentru calificarea la Euro

Federatia Engleza de Fotbal va depune o plangere la UEFA, dupa ce fotbalistii Anton Ferdinand si Micah Richards au afirmat ca au fost tinta insultelor rasiste la meciul de tineret Germania - Anglia, scor 0-2, din barajul pentru calificarea la Euro 2007.

Cei doi jucatori sustin ca adversarii lor i-au numit ""maimute"". Interesant este ca inaintea meciului, jucatorii celor doua echipe s-au fotografiat avand in fata un banner antirasism. Presedintele UEFA, Lennart Johansson, a promis ca forul european va demara o ancheta. Germania este echipa care s-a calificat pentru meciurile de baraj in dauna reprezentativei de tineret a Romaniei.

REZULTATE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.