Nationala Romaniei va juca pe 15 noiembrie o partida amicala cu Spania, la Madrid, iar anul viitor, pe 7 februarie, un joc de pregatire cu Germania, intr-un oras care va fi stabilit pana la sfarsitul acestei luni, anunta "NewsIn". Cele doua intalniri
Nationala Romaniei va juca pe 15 noiembrie o partida amicala cu Spania, la Madrid, iar anul viitor, pe 7 februarie, un joc de pregatire cu Germania, intr-un oras care va fi stabilit pana la sfarsitul acestei luni, anunta "NewsIn". Cele doua intalniri au fost programate la solicitarea selectionerului Victor Piturca, cel care doreste ca reprezentativa Romaniei sa aiba doua jocuri puternice in picioare inaintea meciului cu Olanda, din deplasare, in preliminariile Euro 2008. Altfel, FRF negociaza intens cu organele locale din Timisoara posibilitatea ca infruntarea cu echipa lui Van Basten, de pe teren propriu, din 13 octombrie anul viitor, sa se joace pe malul Begai. "Suntem in discutii avansate cu conducerea FRF si dansii au spus ca, dupa ceea ce s-a intamplat la Bucuresti, la ultimul meci al Nationalei, e clar ca vor aduce echipa la Timisoara, dar nu pentru meciul cu Luxemburg, ci cu Olanda. E mult mai important si, pana atunci, avem si noi timp sa punem la punct toate detaliile la stadion", a declarat consilierul judetean Alin Popoviciu, care este si reprezentantul CJ Timis in Comitetul Director al lui "Poli" Timisoara. Ultimul meci al primei reprezentative jucat la Timisoara a avut loc pe 18 noiembrie 2002, cand Romania a disputat un amical impotriva Croatiei (scor 0-1), cu casa inchisa, iar incasarile au fost un record pentru FRF. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.