Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Romania, director general la una dintre cele mai cunoscute firme de produse cosmetice, va vorbi, in premiera, la emisiunea ""9595"", maine, 13 octombrie, despre relatia incordata pe ca

Monica Tatoiu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Romania, director general la una dintre cele mai cunoscute firme de produse cosmetice, va vorbi, in premiera, la emisiunea ""9595"", maine, 13 octombrie, despre relatia incordata pe care o are cu fiul ei.

""Succes in cariera, esec ca mama"" este una din concluziile la care a ajuns Monica Tatoiu, dupa ce a constatat ca are nevoie de ajutorul doctorului Cristian Andrei pentru a invata sa comunice cu propriul copil.

Pentru prima data, Monica Tatoiu, femeie-manager de succes, recunoaste plangand ca, in spatele banilor si succesului, stau mult prea multe ore, zile, luni, ani de munca petrecuti la firma, in strainatate, in detrimentul familiei... Isi da seama ca deseori succesul in afaceri inseamna esec in familie...

Cu toate ca este o femeie inteligenta si puternica, care are solutii la toate problemele afacerii pe care o conduce, Monica nu a descoperit calea unei comunicari armonioase cu propriul copil, un adolescent rebel de 12 ani.

PROBLEME


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.