Directorul sportiv Valeriu Argaseala a revenit ieri din Spania, unde a pus la punct ultimele detalii ale deplasarii ros-albastrilor pentru meciul cu Real Madrid, care va avea loc la 1 noiembrie. Principalul aspect dezbatut a fost acela al numaru

Directorul sportiv Valeriu Argaseala a revenit ieri din Spania, unde a pus la punct ultimele detalii ale deplasarii ros-albastrilor pentru meciul cu Real Madrid, care va avea loc la 1 noiembrie.

Principalul aspect dezbatut a fost acela al numarului de bilete acordat partii romane pentru disputa de pe ""Santiago Bernabeu"". Stelistii au cerut initial 10.000 de tichete, iar luni, dupa prima zi de negocieri, se parea ca madrilenii vor aloca jumatate din numarul solicitat. Pana la urma, oficialii lui Real au fost de acord ieri doar cu procentul de 5 la suta agreat de UEFA, care inseamna ca stelistii vor avea rezervate 3.500 din cele 70.000 de locuri de pe stadion. De asemenea, madrilenii au promis infiintarea unei case speciale de bilete pentru romanii din Spania, care vor putea cumpara tichete in acelasi sector cu fanii veniti din tara.

GALERIE. Dupa ce Steaua a fost sustinuta puternic la precedentele deplasari din Cupa UEFA in Spania, directorul sportiv al campioanei se asteapta la o galerie numeroasa si la meciul de la 1 noiembrie. ""Din cate am auzit pe aici, romanii din Madrid au cumparat deja circa 20 la suta din biletele puse in vanzare"", a spus Argaseala. Real a renuntat la cele 2.000 de tichete rezervate pentru intalnirea de la Bucuresti, aceste bilete urmand a fi puse in vanzare in zilele urmatoare.

HOTEL. Delegatia stelista prezenta la Madrid a ales si locul in care va fi cazata echipa peste trei saptamani. Elevii lui Cosmin Olaroiu vor locui la Hotel Intercontinetal, de cinci stele, aflat in centrul capitalei spaniole. Acesta a fost preferat in special pentru ca se afla foarte aproape de stadionul Santiago Bernabeu, la doar 1.200 de metri. Nici un aspect al dublei manse Steaua - Real nu a fost ocolit, in program fiind prevazuta si o intalnire a directorului de imagine Paul Andone cu omologul sau spaniol, Manuel Borja.

STADION. Vizita la Madrid i-a dat lui Valeriu Argaseala si idei privind modernizarea stadionului Steaua, dupa ce ros-albastrii au demarat discutiile privind marirea capacitatii si a acoperirii arenei. ""Am vazut ca nici Santiago Bernabeu nu este cu totul acoperit, acum se lucra la acest lucru pentru o tribuna. In schimb, am fost surprins placut de acoperisul aeroportului Barajas din Madrid. As vrea ceva asemanator si in Ghencea"", a spus oficialul stelist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.