JLo, rau-platnica Celebra Jennifer Lopez a fost data in judecata de o companie aeriana privata careia a ""uitat"" sa-i plateasca niste zboruri charter. Avjet cere in instanta nu mai putin de 35.000 de dolari, contravaloarea si penalizarile de

JLo, rau-platnica

Celebra Jennifer Lopez a fost data in judecata de o companie aeriana privata careia a ""uitat"" sa-i plateasca niste zboruri charter. Avjet cere in instanta nu mai putin de 35.000 de dolari, contravaloarea si penalizarile de rigoare pentru cele doua zboruri Farmingdale (New York) - Puerto Rico si Farmingdale - Burbank (California). (A.V.P.)
Jolie vrea scene de amor cu femei
Angelina Jolie a declarat recent ca adora sa joace in scene de dragoste alaturi de femei, intrucat in pauze poate vorbi linistita cu partenera despre... shopping. Actrita bisexuala spune ca nu acelasi lucru se intampla in pauza unei scene fierbinti cu un barbat. (A.V.P.)

James Blunt, indragostit
Incercarile cantaretului James Blunt de a-si tine departe de ochii presei noua cucerire a cam dat gres. El a fost zarit sarutandu-se cu Tania Zaetta, o frumoasa prezentatoare tv din Australia, desi se stia ca se iubeste cu supermodelul ceh Petra Nemcova, informeaza publicatia britanica Sunday Mirror. (A.V.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.