Real Madrid, in Ghencea. Ceea ce in urma cu cativa ani parea mai degraba visul unui optimist incurabil s-a transformat in realitate. Vedetele celui mai galonat club din lume vor evolua marti impotriva Stelei, intr-o partida transmisa in direct de Pro

Real Madrid, in Ghencea. Ceea ce in urma cu cativa ani parea mai degraba visul unui optimist incurabil s-a transformat in realitate. Vedetele celui mai galonat club din lume vor evolua marti impotriva Stelei, intr-o partida transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45.
Fiecare dintre cele doua combatante are la activ cate doua meciuri disputate pana in prezent, o infrangere si o victorie. In prima etapa a grupei E, elevii lui Cosmin Olaroiu s-au impus la Kiev in fata lui Dinamo cu 4-1, in timp ce galacticii pierdeau in deplasare, cu 2-0, in compania lui Olympique Lyon. Etapa urmatoare, lucrurile s-au schimbat, Real invingea pe teren propriu echipa lui Cernat cu 5-1, iar jucatorii romani pierdeau prin scor de neprezentare intalnirea cu francezii lui Houllier. Inaintea acestei confruntari, grupa este condusa autoritar de catre Juninho&Co. si este greu de crezut ca va mai pierde pozitia de lider. Urmeaza Real Madrid si Steaua, cate 3 puncte fiecare, despartite de golaveraj. Ultimul loc este ocupat de Dinamo Kiev, ucrainenii pierzand ambele jocuri disputate pana in prezent. In perspectiva ocuparii ultimei pozitii ce permite trecerea in optimile Champions League, meciul dintre Steaua si Real s-ar putea dovedi decisiv, in cazul in care Dica&Co. reusesc sa obtina victoria.

SANSA. Pare imposibil, nu-i asa? De fapt, lucrurile nu stau chiar asa de rau. Chiar daca la prima vedere diferenta de valoare dintre cele doua combatante pare uriasa, in favoarea galacticilor, angrenajul imaginat de Capello mai are nevoie de cateva ajustari pana la o functionare perfecta. Asa ca nu ar fi o surpriza din cale-afara daca Steaua va obtine rezultatul visat. Nu trebuie totusi uitat ca Realul ramane Real, o echipa formata din jucatori extraordinari, care oricand pot schimba soarta unei partide. Insa noi puteam visa, nu-i asa? Macar pana marti seara.

Chiar daca in meciul
impotriva vedetelor franceze
Goian si Petre Marin au
fost depasiti de cateva ori,
stelistii spera sa-si ia revansa
in fata Galacticilor lui Fabio
Capello. Un rezultat pozitiv
le-ar permite elevilor lui Oli
sa spere la o calificare in optimi, in ciuda faptului ca mai
raman trei partide de disputat

GRUPA E


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.