Doresc sa achizitionez 8 masini de teren si 25 de autovehicule. Ofer maximum 30.000 euro per jeep si aproximativ 20.000 de euro pentru un autovehicul. Semnat: Senatul Romaniei. Asa ar putea suna anuntul pe care Senatul il va face anul viitor in
Doresc sa achizitionez 8 masini de teren si 25 de autovehicule. Ofer maximum 30.000 euro per jeep si aproximativ 20.000 de euro pentru un autovehicul. Semnat: Senatul Romaniei.


Asa ar putea suna anuntul pe care Senatul il va face anul viitor in vederea declansarii procedurilor de achizitie de masini noi pentru parcul auto. Asta daca bugetul cu 1.116 miliarde de lei vechi, pe care Biroul Permanent l-a adoptat ieri cu unanimitate de voturi, va primi si ok-ul Cabinetului Tariceanu. Deja ministerul Finatelor a instiintat Senatul ca suma solicitata este mai mare decat posibilitatile.
MOTIVATIE. Innoirea parcului auto este motivata de secretarul general al Senatului prin faptul ca o parte din actualele masini si-au depasit durata normala de functionare. ""Este vorba de masini din clasa intre 1500 si 2000 cmc, Leganza si Nubira, care au peste 200.000 de km. S-a solicitat si achizitionarea a opt autoturisme de teren, cele existente aici sunt din anii 1992-1993, care, de asemenea, au durata normala expirata"", a explicat Dan Vasiliu. El a mai spus ca pentru o masina de teren se vor oferi maximum 30.000 euro, iar pentru un autoturism din clasa 1500-2000 cmc, cel mult 20.000 euro.
Prin proiectul de buget senatorii mai solicita alocarea a aproximativ 140 de miliarde de lei vechi pentru deplasarile interne si externe, iar pentru cheltuielile cu locuinta de serviciu si tichetele de masa aproape 13 miliarde lei. Pentru achizitia de mobilier au fost alocate 7,5 miliarde lei. Pentru protocol, senatorii au alocat suma de 35 de miliarde de lei, iar pentru fondul presedintelui Vacaroiu suma de 2 miliarde lei vechi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.