Zeci de tineri, printre care minori, isi vand trupul pentru 50 de euro. De unde sunt ei? Pitesti, Vaslui, Bucuresti. Cati la numar? Mai multi decat prostituatele romance. Cine ii protejeaza? Proxenetii. Cine ii cumpara? Italienii
cu limuzine.

Ascunsi dupa copacii de pe marginea drumului, doi flacai fumeaza ghemuiti langa bordura. Alti patru, cu malete inscriptionate ""Italia"", flancheaza intrarea in benzinarie. Sub lumina farurilor, zece tineri isi intorc ochii spre soferul care se apropie de ei cu botul masinii. Isi arunca ocheade in tacere. Italianul cumpaneste si, nemultumit, vireaza in ultima clipa. Dupa el urmeaza alti clienti roind la bordul limuzinelor printre palcurile de romanasi. Baietii, cu varste in jur de 18 ani, isi umfla pieptul, sa para mai mari, isi muleaza pe ei tricourile si blugii de firma.
INTEGRARE. Am aflat de Piata de Legume (Mercato Ortofruticolo), in care se prostitueaza tinerii romanii, de la Andrea Galli - ziarist la Corriere della Sera, autor a sute de articole despre emigrantii romani la Milano. Alaturi de el,
intr-o berlina Alfa Romeo, am intrat in parcarea unde se descarca zi de zi ladite cu legume, iar noaptea, baietii, mandri ca brazii din Carpati.
In Piata am ajuns pe intuneric, langa pompele de benzina, unde tinerii incepeau treaba, negociau tarifele cu clientii milanezi. Reporterul Andrea Galli m-a intrebat privind strada plina de prostituate: ""Cati ca ei vor veni in Italia dupa integrare?"" si a oprit masina in dreptul lor. ""De ani de zile scriem despre prostitutia masculina la limita pedofiliei. Cum se poate ca nimeni in Romania sa nu stie de cei aproape 100 de baieti prostituate? Multi sunt minori si au protectori. Exista retele care ii aduc in Italia. Si nu spun doar eu asta"", isi intareste cuvintele jurnalistul de la Corriere.

ARTIFICIU. Stingher, flacaul seamana cu o prada usoara