Olanda intalneste pe teren propriu ""necunoscuta"" Albania, iar Bulgaria va avea de indeplinit o formalitate in Luxemburg. Partida de la Amsterdam va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 21:30. In timp ce tricolorii au zi de pauza, pr

Olanda intalneste pe teren propriu ""necunoscuta"" Albania, iar Bulgaria va avea de indeplinit o formalitate in Luxemburg. Partida de la Amsterdam va fi transmisa in direct de TV Sport, de la ora 21:30.

In timp ce tricolorii au zi de pauza, principalele lor contracandidate in cursa pentru Euro 2008, Olanda si Bulgaria, se vor afla pe baricade. ""Portocalele"" joaca la Amsterdam impotriva Albaniei, iar vecinii de la sud de Dunare au o deplasare mai mult formala in Luxemburg. In cel de-al treilea meci al grupei se intalnesc Belarus si Slovenia.

NEINFORMATI. Selectionerul Marco van Basten recunoaste ca nu stie prea multe lucruri despre adversarul din aceasta seara: ""Albania si fotbalul albanez imi sunt necunoscute. Stiu, totusi, ca au un antrenor cunoscut si experimentat, croatul Otto Baric"". Antrenorul olandez nu poate conta pe mai multi atacanti printre care Vennegoor of Hesselink, Huntelaar si Kuyt. Ultimul s-a accidentat la glezna in partida cu Bulgaria, insa Van Basten nu a dorit sa cheme la lot un alt jucator. Astfel, tehnicianul olandez va incepe meciul cu tripleta ofensiva Babel, Van Persie si Robben.

TENSIUNI. In ceea ce-i priveste pe bulgari, atmosfera nu este deloc destinsa in sanul echipei. Dimitar Berbatov risca sa fie amendat pentru reactia violenta pe care a avut-o in urma comentariilor vicepresedintelui Federatiei de fotbal de la Sofia, Iordan Lecikov. ""Unii dintre liderii echipei noastre nu au dat totul pe teren"", a declarat Lecikov la finalul meciului cu Olanda. Aceste cuvinte l-au infuriat pe Berbatov, care a replicat nervos: ""Daca Lecikov gandeste asa,
atunci ar trebui sa-l lasam pe el sa joace"". Bulgaria va evolua in aceasta seara in Luxemburg, intr-o partida care n-ar trebui sa-i puna prea mari probleme.

Grupa G


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.