Actor; grafician; regizor de teatru
Varsta: 54 de ani Asta-seara, in cadrul Festivalului National de Teatru Clasic de la Arad, Teatrul de Comedie sustine o reprezentatie cu spectacolul ""Revizorul"", de N.V. Gogol. Artizanul acestui
Actor; grafician; regizor de teatru
Varsta: 54 de ani Asta-seara, in cadrul Festivalului National de Teatru Clasic de la Arad, Teatrul de Comedie sustine o reprezentatie cu spectacolul ""Revizorul"", de N.V. Gogol. Artizanul acestui mare succes prezentat in premiera la 5 octombrie este Horatiu Malaele, care se declara foarte ""casatorit"" cu trupa Teatrului de Comedie. De la inceput a stiut ca rolul revizorului ii revine lui Stefan Banica jr si cel al primarului va fi jucat de directorul Teatrului, George Mihaita. O montare pur stanislavskiana, cu accente puse pe arta actorului si pe redinamizarea textului. Regizorul Horatiu Malaele a pus in scena unul dintre cele mai bune spectacole de teatru de dupa a€™89. Pentru montarea ""Revizorului"", Jurnalul National il declara pe Horatiu Malaele ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.