O basarabeanca talentata va concura cu Anna Lesko In peisajul muzical romanesc si-a facut aparitia destul de fulgeratoare o frumoasa basarabeanca. Daca ar fi sa luam in considerare atuuri precum varsta, look si stil muzical, Natalia Barbu are ma

O basarabeanca talentata va concura cu Anna Lesko

In peisajul muzical romanesc si-a facut aparitia destul de fulgeratoare o frumoasa basarabeanca. Daca ar fi sa luam in considerare atuuri precum varsta, look si stil muzical, Natalia Barbu are mari sanse s-o intreaca pe colega ei de origini si de breasla, Anna Lesko. Asta daca se tine de treaba si nu se imbata prea repede cu apa rece! Cat despre primul extras pe single, ""Ingerul meu"", pare unul promitator pentru cariera ei inca nedefinita.
Videoclipul, care va aparea in curand pe posturile de specialitate, ar putea fi ""boom-ul"" toamnei sau, in cel mai rau caz, un hit.

MOTIVATII. Nascuta la Chisinau, Natalia a avut primele contacte cu muzica participand in diverse show-uri de televiziune pentru copii. Desi initial si-ar fi dorit sa urmeze o cariera instrumentala, intrucat studiase vioara, Natalia a luat drumul muzicii usoare la indrumarea parintilor care sunt si ei, la randul lor, muzicieni.
La 19 ani Natalia a castigat premiul I la Festivalul de la Mamaia, moment in care si-a dat seama ca se potriveste mai bine in peisajul romanesc si s-a decis sa se mute in Romania.

AJUTOR. Probabil motivatia ei se datoreaza si faptului ca muzica din Basarabia este mult mai conservatoare si mai traditionala decat cea de la noi si astfel nu si-ar fi putut pune prea tare in evidenta veleitatile artistice. Iar romanul cum primeste cu caldura tot ce e frumos, taman bine! Nu ne ramane decat sa asteptam rezultatele si s-o vedem pe Natalia in actiune! Probabil ca ""ingerul"" ei ii va da negresit o mana de ajutor!

""De la 7 ani am trecut
cu parintii la Rabnita
(zona a conflictului
nistrean), fiind nevoita
sa fac scoala in limba romana, in orasul Rezina, de pe celalalt mal al Nistrului. In perioada razboiului de pe
Nistru mergeam la
scoala sarind peste
baricade, urmarita
de automate si soldati"" -
Natalia Barbu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.