Seful Clinicii de Cardiologie Vasculara a Spitalului Judetean din Timisoara, George Taranu, a fost batut, in urma cu doua zile, pe holul unitatii medicale de persoane necunoscute. Directorul Spitalului Judetean, Mihai Ionac, a declarat ca medicul, ca
Seful Clinicii de Cardiologie Vasculara a Spitalului Judetean din Timisoara, George Taranu, a fost batut, in urma cu doua zile, pe holul unitatii medicale de persoane necunoscute. Directorul Spitalului Judetean, Mihai Ionac, a declarat ca medicul, care nu era de garda, a fost solicitat la o urgenta cardiologica. In timp ce se indrepta spre cabinetul sau, pentru a-si lua halatul, George Taranu a fost acostat pe scari de doi barbati si o femeie. "Se pregatea de operatie. Mergea spre cabinet sa se schimbe, cand a fost batut cu bestialitate. In mod sigur este o fisura in sistemul nostru de supraveghere si paza", a spus, citat de Mediafax, Ionac. La randul sau, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean, Madalina Sauca, a precizat ca, fara niciun cuvant, cei trei au tabarat asupra medicului si l-au batut pana l-au lasat fara cunostinta. "A fost bruscat chiar pe scari de un barbat cu o constitutie mai robusta, insotit de un alt barbat si de o tanara. Nu se cunoaste pana acum identitatea lor", a spus Sauca.
Interventie chirurgicala
In urma incidentului, medicului George Taranu i-a fost fracturata mandibula, el fiind supus, ieri, unei interventii chirurgicale pentru a-i fi pusa o proteza metalica. De asemenea, doctorului i-a fost fracturata si o coasta.
Politistii au inceput o ancheta in acest caz, fiind audiati atat medicul, cat si agentii de paza. Totodata, oamenii legii au verificat toate casetele video ale sistemului de supraveghere din spital. "Imaginile sunt neconcludente, pana acum. Suspectii vor fi cercetati, pentru inceput, pentru lovire si alte violente, urmand ca, in functie de evolutia starii medicului, sa fie schimbata incadrarea", a explicat purtatorul de cuvant al IPJ Timis, Serban Pittner. Conducerea Spitalului Judetean din Timisoara a decis ca nicio persoana nu mai are voie sa intre in spital fara bilet de voie de la medici, iar toti angajatii vor trebui sa poarte ecusoane de identificare. De asemenea, paza spitalului a fost intarita. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.