Noul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi a facut, ieri, o vizita ad-hoc la Parchetele din Capitala. Kovesi a intrat in toate birourile de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si de la Parchetul Curtii de Apel pentru a vedea cum si in ce condi
Noul procuror general al Romaniei, Codruta Kovesi a facut, ieri, o vizita ad-hoc la Parchetele din Capitala. Kovesi a intrat in toate birourile de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si de la Parchetul Curtii de Apel pentru a vedea cum si in ce conditii lucreaza procurorii. In cadrul festivitatii de instalare in functia de procuror general, Codruta Kovesi declara ca schimbarile pe care le va face se vor reflecta asupra imaginii institutiei, subliniind ca activitatea Ministerului Public a fost etichetata pana in prezent ca pasiva. Totodata, noul procuror general afirma ca vrea o crestere a eficientei muncii procurorilor, in paralel cu o pregatire profesionala sporita a acestora, precum si specializarea lor pe domenii de activitate.
Laura Codruta Kovesi a mai spus ca va efectua o evaluare a muncii in Ministerul Public, care sa mearga pe doua directii: probleme de personal si eficienta muncii (la nivelul procurorilor si structurilor ministerului). (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.