Echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti va intalni in turul trei al Cupei EHF formatia elvetiana Grasshopper Zürich, unul dintre cei mai puternici adversari pe care ii puteau harazi sortii. Desi inaintea tragerii la sorti s-au temu

Echipa de handbal masculin Steaua Bucuresti va intalni in turul trei al Cupei EHF formatia elvetiana Grasshopper Zürich, unul dintre cei mai puternici adversari pe care ii puteau harazi sortii.

Desi inaintea tragerii la sorti s-au temut de elvetieni, stelistii sunt optimisti, bazandu-se si pe faptul ca vor juca primul meci acasa. Mai prudent, antrenorul Stelei Vasile Stanga a declarat ca ""va fi un meci echilibrat. Cred ca am picat cu cea mai puternica adversara din cele posibile, dar am incredere ca vom ajunge in optimi. Estimez ca sansele sunt de 60% pentru noi si 40% pentru adversari"".

Dupa ce a trecut usor in turul al doilea al Cupei Cupelor de HB Esch, din Luxemburg, Dinamo va juca in faza urmatoare cu Sporting Lisabona. Desi si-au dorit un duel cu Besiktas, ca si colegii de la fotbal, Radu Voica si compania cred ca pot ajunge in sferturi. Echipele din Challenge Cup, CSM Medgidia si UCM Resita vor juca in compania rusilor de la Kaustik Volgograd, respectiv gruzinilor de la Tbilisi.

AZI SE JOACA DERBY-UL CAMPIONATULUI: HCM CONSTANTA - STEAUA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.