Chiar daca Mondialele de gimnastica de la Aarchus, Danemarca, debuteaza abia la 14 octombrie, lupta dintre echipele Romaniei si SUA a inceput in culise. Nadia Comaneci a fost consultata cu privire la sansele la aur ale celor doua tari, stiut fi

Chiar daca Mondialele de gimnastica de la Aarchus, Danemarca, debuteaza abia la 14 octombrie, lupta dintre echipele Romaniei si SUA a inceput in culise.

Nadia Comaneci a fost consultata cu privire la sansele la aur ale celor doua tari, stiut fiind faptul ca antrenorul lotului nostru, Nicolae Forminte (foto), a fost nevoit sa alcatuiasca o echipa in ultimul moment, cu gimnaste retrase, care sa asigure locurile goale ramase in urma fetelor accidentate. Nadia s-a aratat optimista, declarand ca in ciuda lipsei lor de experienta, romancele pot pune probleme favoritelor concursului, pentru ca sunt foarte talentate.

TEST. Si pentru Nicolae Forminte aceasta competitie este o piatra de incercare, la Aarhus fiind pusa in joc functia sa la conducerea lotului olimpic: ""Este adevarat ca mergem acolo sa cucerim o medalie, dar acest obiectiv nu va fi usor de atins. Strategia mea este sa cooperez cu fetele, nu sa le impun eforturi nesfarsite de-a lungul unor antrenamente obositoare cu orice pret"", a spus Forminte, care spera ca intuitia Nadiei sa nu dea gres.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.