Liderii galeriei lui Poli au declarat ieri ca vor sustine fara rezerve echipa nationala daca prima reprezentativa va juca pe malul Begai, insa doresc ca Stadionul ""Dan Paltinisanu"" sa gazduiasca si meciuri importante. Refuzul componentilor ech

Liderii galeriei lui Poli au declarat ieri ca vor sustine fara rezerve echipa nationala daca prima reprezentativa va juca pe malul Begai, insa doresc ca Stadionul ""Dan Paltinisanu"" sa gazduiasca si meciuri importante.

Refuzul componentilor echipei nationale de a mai juca in Bucuresti dupa incidentele de la meciul cu Belarus a deschis din nou portile provinciei pentru a gazdui meciurile oficiale din actualele preliminarii.

SUSTINERE. Printre orasele nominalizate de Mircea Sandu drept potentiale destinatii ale primei reprezentative s-au regasit Timisoara, Craiova, Constanta si Piatra Neamt. Aflati in pole-position, banatenii au profitat si au iesit ieri la rampa prin vocea liderilor galeriei lui Poli, care au declarat ca ii vor sustine total pe ""tricolori"", dar cu conditia ca FRF sa programeze la Timisoara si meciuri importante. ""Ii vom incuraja pe baieti, dar cerem in schimb respect. Ne referim la faptul ca vrem sa se dispute meciuri puternice aici, nu numai cele cu echipe ca Luxemburg sau Liechtenstein"", a spus Constantin Brancovan, liderul Commando Viola. Un alt sef al galeriei timisorene, Adrian Serbanescu, a precizat: ""Indiferent ca sunt de la Steaua, de la Dinamo sau de la Rapid, jucatorii echipei nationale nu vor fi injurati pe «Dan Paltinisanu»"".

Cazan ar vrea pe Olanda


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.