Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca nu se poate pronunta despre apelativul "gaozar", pe care presedintele Basescu l-ar fi adresat unui ziarist, ca asteapta sa vada o inregistrare a eventualei afirmatii prezidentiale, dar ca nu crede ca un asemenea
Liderul PD Emil Boc a declarat ieri ca nu se poate pronunta despre apelativul "gaozar", pe care presedintele Basescu l-ar fi adresat unui ziarist, ca asteapta sa vada o inregistrare a eventualei afirmatii prezidentiale, dar ca nu crede ca un asemenea cuvant apartine vocabularului sefului statului, informeaza Mediafax. Intrebat care este opinia sa despre apelativul pe care presedintele Traian Basescu l-ar fi adresat vineri unui ziarist, Emil Boc a declarat ca asteapta sa vada "o inregistrare a unei asemenea declaratii" si ca ii este "greu" sa se pronunte deocamdata. "Stiu ca nu sta in vocabularul domnului presedinte un asemenea cuvant. Daca va exista, voi comenta", a aratat Boc. "Nu pun la indoiala faptul ca cele spuse n-ar fi veridice, dar as vrea sa vad si o declaratie care sa reprezinte vocea presedintelui cu privire la ce s-a spus acolo", a mai spus liderul PD. Presa l-a acuzat, vineri, pe presedintele Traian Basescu ca a spus despre Ovidiu Zara, de la cotidianul "Curentul", ca este "gaozar", intr-o discutie cu Radu Timofte si George Maior, in timp ce acestia il conduceau pe seful statului spre iesirea din sediul SRI, remarca fiind auzita de jurnalist si de alti doi colegi ai acestuia. Asociatia Civic Media i-a cerut presedintelui Basescu sa isi prezinte public scuzele. Astazi, la ora 13.00, la Palatul Cotroceni, intrarea dinspre strada Carol Davila, sunt asteptati mai multi ziaristi-gaozari pentru o plimbare de cinci minute. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.