Actor de telenovela, cantaret, afacerist. Trei meserii de baza pentru Claudiu Miracle (a se citi Mirica). A devenit businessman, dar n-a uitat ca stie sa cante. Impreuna cu sora lui pregateste o piesa dedicata parintilor care s-au dus ""sa moara pu

Actor de telenovela, cantaret, afacerist. Trei meserii de baza pentru Claudiu Miracle
(a se citi Mirica). A devenit businessman, dar n-a uitat ca stie sa cante. Impreuna cu sora lui pregateste o piesa dedicata parintilor care s-au dus ""sa moara putin""a€¦

Cantaretul apare, pentru a doua oara, in postura de actor. De aceasta data, in telenovela ""O soacra de cosmar"", difuzata azi, de la ora 21:30 pe Acasa. El va interpreta rolul lui Paul, un tanar om de afaceri. Ca o coincidenta (sau nu), Claudiu a pornit recent propria sa afacere: Miracle Music, un label care va lansa in curand, impreuna cu Electrecord, un album al celebrei Margareta Paslaru.

JOS LENTILELE! Miracle Music este o afacere ""de familie"", iar numele sau vine de laa€¦ Mirica. ""Claudiu Miracle mi se spunea in Suedia - din considerente de sonoritate. Si las modestia la o parte: mi se potriveste"", ne-a spus solistul-afacerist. Pentru a intra in randul oamenilor de afaceri, Mirica si-a modificat putin lookul. Si-a pus lentilele de contact in cutiuta cu ""bijuterii"" si s-a facut ochelarist! ""E doar temporar, pentru ca m-am saturat sa port lentile. Fac si eu precum prezentatorii de stiri: imi pun ochelari sa par credibil"". Dupa o absenta de aproape un an, Claudiu revine si in studioul de inregistrari. Are un nou colaborator, Alexandru Hosu, care-l ajuta sa realizeze un ""album-soc"". ""Il voi lansa anul urmator, in primavara. Am pregatit si o piesa pe care o voi canta impreuna cu sora mea Ioana, PR de meserie. Aceasta melodie este dedicata parintilor nostri, care s-au stins din viata in acest an"", ne-a marturisit Claudiu Miracle.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.